Vilken start på året

Hade verkligen planer och ambitioner för januari 2010. Lånat böcker, läst på lite och allt var nästan mentalt klart. Så blev jag tokförkyld istället :(
Ingen träning alls och ambitionerna försvann totalt. Ätandet har varit sådär, men inte helt kasst får jag väl säga. Men det har utan tvekan försvunnit en del muskler tror jag. Men igår kom jag igång äntligen. 1 timmes innebandy spelades, och det kändes i luftrören att det inte varit bra ett tag.
Ikväll hoppas jag få ta en stund på min nya julklapp som jag köpte till mig själv, om inte annat så för att få upp pulsen lite i alla fall.
Min julklapp

Jillians spel var jag jättebesviken på. Dålig upplösning, tråkiga spel och inte helt lätt att förstå vad man ska göra tyvärr. WII fit plus var bättre däremot. Färre övningar än på dess föregångare, men fler lekspel som man får träna med. Kul är det i alla fall :)
Annat som påverkat mitt liv nu är en pojkvän. Och då vill man ju träffas så mycket som möjligt och man känner sig som en 15 åring igen. Så trots frånvaro av träning så är livet toppen just nu :)

Det kan bara bli bättre säger de, och det är väl sant. Men jag har det rätt så bra.


RSS 2.0